Online marketing voor

Kappers

Business Coach

Ben je klaar om je kapsalon naar een hoger niveau te tillen? Als je op zoek bent naar manieren om je online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken, kan Growth Gurus je helpen. Wij zijn een full-service mediabureau dat gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (SEO) voor bedrijven in de schoonheidsindustrie. We weten wat er nodig is om te slagen in de competitieve wereld van online marketing, en we kunnen je helpen het meeste uit je website en sociale media accounts te halen.

Neem contact op

Online zichtbaarheid

Is jouw kapsalon op zoek naar meer bezoekers, klanten of leads? Dan is een goede positie in de zoekresultaten van belang.

Binnen no-time naar de top

Dankzij onze online marketing werkzaamheden lanceer je je kapperszaak binnen no-time naar een toppositie.

Doeltreffend en meetbaar

We houden van een goed resultaat. Daarom zijn onze werkzaamheden voor jouw kapsalon efficiënt, meetbaar én resultaatgericht.

Wij helpen jouw kapperszaak met

Meetbare groeiMeer omzetOnline succes

Tailored Solution

Bij Growth Gurus begrijpen we de unieke uitdagingen voor kapsalons in de digitale wereld. We weten dat je het moet opnemen tegen grote ketens met grote budgetten, en dat het moeilijk kan zijn om je online te onderscheiden. Daarom zijn we gespecialiseerd in SEO voor kapperszaken. We kunnen je helpen zichtbaarheid te krijgen in de resultaten van zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden. En daar stoppen we niet alleen – we bieden ook een volledig scala aan diensten om je te helpen online te slagen. Van social media management tot webdesign, we kunnen je bij elke stap helpen. Dus als je klaar bent om je kapperszaak naar een hoger niveau te tillen, neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag om je bedrijf te laten groeien!

INTERESSE? NEEM CONTACT OP

Meetbare resultaten, altijd en overal inzichtelijk

Onze werkzaamheden zijn volledig transparant. Middels onze documentatie van statistieken en resultaten weet je precies welk resultaat jouw kapperszaak met ons boekt.

  • Maandelijkse rapportages

  • Wekelijkse keywords checks

  • Real-time overzicht van alle werkzaamheden

  • Razendsnelle service

Een aantal van onze expertises…

Als kapper groeien kan op veel manieren, dit is hoe wij het doen.

Zoekmachineoptimalisatie

Search Engine Optimization, kortweg “SEO”, is een techniek die op een website kan worden toegepast om de zichtbaarheid van de site bij zoekmachines te verbeteren. Het is een middel om de hoeveelheid en de kwaliteit van het verkeer naar een site vanuit zoekmachines te verhogen.

Het mooiste drukwerk

Onze designers creëren brochures, flyers en ander marketingmateriaal van hoge kwaliteit. We hebben een breed scala aan sjablonen en ontwerpopties om uit te kiezen, en ons team van deskundigen zal je helpen een eindproduct te maken dat je verwachtingen overtreft.

Webdesign van A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie en effectieve websites voor bedrijven van elke omvang. Ons team van getalenteerde designers en ontwikkelaars zal met je samenwerken om een website te maken die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook resultaten oplevert.

Waarom als kapper kiezen voor Growth Gurus?

Jarenlange ervaring op gebied van online en offline marketing

Als je een kapsalon runt, weet je dat marketing essentieel is voor succes. Hoe kun je immers verwachten dat je nieuwe klanten aantrekt als ze niet eens weten dat je bestaat? Maar met zoveel marketingmogelijkheden die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Dat is waar Growth Gurus om de hoek komt kijken. Wij zijn gespecialiseerd in marketing voor de haar- en schoonheidsbranche, dus we weten wat werkt en wat niet. We kunnen je helpen een op maat gemaakte marketingcampagne op te zetten die zich richt op je ideale klanten en je helpt je bedrijfsdoelen te bereiken. Klaar om je salon naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

NEEM CONTACT OP

Let us help you grow!

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we beginnen met het transformeren van je onderneming. Wij kunnen je helpen een fundament te bouwen dat je bedrijf zal doen bloeien. Neem nu contact met ons op om te beginnen!

Neem contact op